Λάρισα: Γέννησε στο μπάνιο και πέταξε το μωρό στα σκουπίδια – Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο του νεογέννητου βρέφους, το οποίο βρέθηκε θαμμένο σε αγροτική περιοχή στην Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν η 38χρονη μητέρα πήγε στο νοσοκομείο με κολπική αιμορραγία. Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε γεννήσει πρόσφατα, καθώς εντόπισαν τον πλακούντα με τον ομφάλιο λώρο, αλλά η ίδια παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις αρνήθηκε ότι ήταν έγκυος.

Έπειτα από αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι η 38χρονη είχε γεννήσει την Τετάρτη (8/3) στο μπάνιο του σπιτιού της στα Καλύβια Ελάσσονας. Το έμβρυο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν περίπου 28 έως 30 εβδομάδων, κάτι που σημαίνει ότι ήταν δυνητικά βιώσιμο. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το μωρό σε κάδο απορριμμάτων.

Οι γονείς της μετέφεραν το άψυχο μωρό, σε αγροτική περιοχή περίπου 2 χιλιόμετρα από τον οικισμό των Καλυβίων, όπου και το έθαψαν πρόχειρα σε κτήμα που τους ανήκει.

Χθες το απόγευμα (9/3) οι αστυνομικοί μαζί με τους οικείους της 38χρονης μετέβησαν στο σημείο, όπου τους υπέδειξαν ότι είχαν θάψει το μωράκι.

Το άτυχο αγοράκι θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν γεννήθηκε νεκρό ή αν άφησε την τελευταία του πνοή αργότερα. Η μητέρα του νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο Λάρισας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ