Λάρισα: Επανέφεραν στη ζωή την γυναίκα που έπεσε στον Πηνειό

Λάρισα Νεκρή γυναίκα

Σωτήρια ήταν τελικά η επέμβαση των γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, που κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή την 48χρονη γυναίκα η οποία έπεσε στον Πηνειό, από μία ξύλινη πεζογέφυρα. 

Το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης. Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τα νερά του Πηνειού, όπου είχε πέσει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Νωρίτερα, άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προσπάθησαν να την μεταπείσουν να δεχθεί τη βοήθειά τους, εκείνη όμως αρνήθηκε. Μέχρι να την προσεγγίσουν, η 48χρονη βρέθηκε στο νερό και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και χωρίς σφυγμό.

Μεταφέρθηκε ουσιαστικά χωρίς σημάδια ζωής στο νοσοκομείο. Ωστόσο, οι γιατροί στο τμήμα αναζωογόνησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κατάφεραν τελικά να την επαναφέρουν στη ζωή, έπειτα από επίμονες προσπάθειες που διήρκεσαν ώρα.

Οι πληροφορίες του onlarissa αναφέρουν ότι η 48χρονη Ουκρανικής καταγωγής νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένη, σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου.

Exit mobile version