Έρευνα σε βάθος χρόνου αρχίζει ο εισαγγελέας Λάρισας για το λευκό ποινικό μητρώο, που παρουσίαζε, παρά την αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση, η 78χρονη «βασίλισσα των λούνα παρκ», όπως και αποκαλείται.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, με το λευκό αυτό ποινικό μητρώο η 78χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ κατάφερε να κερδίσει τον πλειοδοτικό διαγωνισμό για να συμμετάσχει στην πανήγυρη της Λάρισας. Τελικά το λούνα παρκ δεν στήθηκε έπειτα από τον θόρυβο που προκλήθηκε.
Ο εισαγγελέας της Λάρισας ψάχνει με ποιον τρόπο και από ποια πηγή κατάφερε και πήρε αυτό το λευκό ποινικό μητρώο παρ’ ότι είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο ετών με τριετή αναστολή για το ατύχημα, που είχε γίνει το 2009 στο λούνα παρκ της Χαλκίδας όταν τραυματίστηκε ένα εννιάχρονο κορίτσι. Ο εισαγγελέας αναζητεί σε βάθος από το 2021 μέχρι και σήμερα πώς απέκτησε η συγκεκριμένη γυναίκα τα λευκά ποινικά μητρώα.
