Λάρισα: Διασωληνώθηκε 40χρονη έγκυος

Διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται 40χρονη έγκυος με κορονοιό.

Η κατάσταση της υγείας της 40χρονης νοσηλεύτριας, που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση διασωλήνωσή της.
Τοπικά μέσα μετέδωσαν ότι η 40χρονη βρισκόταν σε διαθεσιμότητα επειδή δεν είχε κάνει το εμβόλιο, όμως ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αναφέρει ότι βρισκόταν σε άδεια κύησης και όχι σε αναστολή.
Από την εξέλιξη της υγείας της θα κριθεί, εάν οι γιατροί αποφασίσουν να προχωρήσουν σε καισαρική τομή και να “πάρουν” το έμβρυο.

Όπως αναφέρει το magnesianews ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Κώστας Μπαργιώτας, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook όπου τονίζει ότι “μία ακόμη έγκυος χαροπαλεύει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, μαζί με το έμβρυο, γιατί κανείς δεν βγήκε να ενημερώσει έγκυρα πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές”.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μπαργιώτα:

“Μια νέα γυναικά πέθανε, άλλη μια έγκυος χαροπαλεύει στο ΠΓΝΛ μαζί με το έμβρυο επειδή κάνεις δεν βγήκε να ενημερώσει έγκυρα πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές και πως οι γυναίκες που είναι ή σκοπεύουν να μείνουν έγκυες θα έπρεπε να τρομοκρατούνται με τον κίνδυνο να νοσήσουν και όχι με τον φανταστικό κίνδυνο του εμβολίου. Ούτε ο ΕΟΔΥ ούτε το υπουργείο ούτε βέβαια οι Ιατρικοί Σύλλογοι σκεφτήκαν πως μια εκστρατεία ενημέρωσης θα μπορούσε να σώσει ζωές.

ΥΓ. Το ότι υπάρχουν γιατροί που λένε ατιμώρητοι ότι τους κατεβεί περιφρονώντας οδηγίες, αποδείξεις, εργασίες τις οποίες προφανώς δεν διαβάζουν η δεν πιστεύουν, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι Σύλλογοι μας είναι βαθιά νυχτωμένοι.”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ