Λάρισα: 28 χρόνια κάθειρξη στον 50χρονο που ασελγούσε στην 7χρονη ανιψιά του

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στη Λάρισα καταδίκασε προχθές σε κάθειρξη συνολικά 28 ετών έναν 50χρονο Αλβανό υπή­κοο, ο οποίος το 2013 στα Τρίκαλα αξιοποίησε το οικογενειακό περιβάλλον για να προχωρήσει σε ακατανόμαστες πράξεις με θύματα δύο ανήλικες ανιψιές του.

Σε βάρος του πρώτου κο­ριτσιού, μιας 6χρονης, αποπειράθηκε να προχωρήσει σε γενετήσιες χειρονομίες. Προσφέρθηκε να τη μεταφέρει σπίτι της, αλλά με το αυ­τοκίνητό του την οδήγησε σε ένα χωράφι και προσπάθησε να τη φι­λήσει. Η 6χρονη ευτυχώς αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και ο 50χρονος σταμάτησε.

Όταν η 6χρονη είπε στη γιαγιά της τι συνέβη, τότε -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- αποδείχθηκε ότι ο 50χρονος «συστηματικά» ασελγούσε σε ένα ακόμα κορίτσι. Επί τέσσερα έτη, δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, σε αποθήκες και χω­ράφια, «ικανοποιούσε» τις αρρωστημένες ορέξεις του με τη δεύτερη ανιψιά από τότε που ήταν 7 ετών έως ότου έγινε 11 ετών.

Οι μητέρες των κοριτσιών καταθέτοντας προχθές στο Δικαστήριο, η μία με δάκρυα στα μάτια και η άλλη με περίσσια ψυχραιμία, περιέγραψαν τα όσα βίωσαν τα παιδιά τους, προκαλώντας οργή και στο ακροατήριο που βουβό παρα­κολουθούσε την ακροαματική δια­δικασία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ