Λαμία:Λήστεψαν 3η φορά κοσμηματοπωλείο

Λαμία:Λήστεψαν 3η φορά κοσμηματοπωλείο

Δύο θήκες με χρυσές αλυσίδες κατάφεραν να κλέψουν με την μέθοδο της απασχόλησης δύο γυναίκες από ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Πατρόκλου, στο κέντρο της Λαμίας.

Μπήκαν στο κατάστημά της ως πελάτισσες στις 9.30 το πρωί περίπου και αφού η κοσμηματοπώλης τους έδειξε αρκετά κοσμήματα, εκείνες ζήτησαν οδηγίες για το πώς θα πάνε στην τράπεζα.

Όταν βγήκαν από το μαγαζί κατάλαβε πως τα πανιά με τον χρυσό έλειπαν. Μάλιστα την ώρα εκείνη μαζί της ήταν και ένας γείτονας ο οποίος την βοηθούσε σε μια εργασία και επίσης δεν κατάλαβε για πότε άρπαξαν τα κοσμήματα.

Τις κινήσεις των δυο γυναικών έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Οι άνδρες της Ασφάλειας από το βίντεο έδωσαν αμέσως αναλυτική περιγραφή και αστυνομικοί .

Είναι η τρίτη φορά που το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο γίνεται στόχος ληστών.

Στις 13 Ιανουαρίου οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου είχαν ζήσει τον εφιάλτη στα χέρια ενός Βούλγαρου ληστή τον οποίο κατάφεραν να κλειδώσουν μέσα στο κατάστημα πριν το σκάσει.

Ο 30χρονος τότε δράστης απειλούσε με κατσαβίδι την κόρη της ιδιοκτήτριας, την τραυμάτισε, την χτύπησε κλωτσιές και μπουνιές αλλά η ίδια είχε αντισταθεί.

ΠΗΓΗ:lamiastar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ