Σοκ στη Λαμία: “Βοήθεια, θα με σκοτώσει” – Την χτυπούσε με μπουνιές στη μέση της πλατείας

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μιας γυναίκας στη Λαμία, η οποία ξυλοκοπήθηκε με γροθιές από τον πρώην σύντροφό της στην πλατεία Πάρκου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν όσοι βρέθηκαν στο σημείο είδαν έναν άνδρα να γρονθοκοπηθεί μια γυναίκα, η οποία καλούσε σε βοήθεια. Κάποιοι έτρεξαν να βοηθήσουν, άλλοι κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή, τρέχοντας μέσα στα στενά.

«Την προηγούμενη φορά με είχε χαρακώσει με ξυράφι στο πρόσωπο. Τώρα μου έριξε μπουνιές και με χτύπησε μέσα στην πλατεία. Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει. Ζητάω βοήθεια….», ήταν τα λόγια της 38χρονης μητέρας, η οποία μάλιστα κάνει τον δικό της αγώνα προκειμένου να απεξαρτηθεί από ουσίες.

Η γυναίκα, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχασε και τους γονείς της, αγωνίζεται να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και έχει ζητήσει και βοήθεια από το ΚΕΘΕΑ. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, ο αλλοδαπός πρώην σύντροφός της δεν την αφήνει. Την ξυλοφορτώνει και απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Έχει ζητήσει βοήθεια από παντού. Από την αστυνομία, το γραφείο για κακοποιημένες γυναίκες στη Λαμία, το ΚΕΘΕΑ. «Θέλω βοήθεια να γλιτώσω από αυτόν και να γίνω καλά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με….», αναφέρει, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της και έχοντας αίματα στο πρόσωπο της από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ