Λαμία: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από διάρρηξη σε κατάστημα με εσώρουχα στο κέντρο της πόλης

Tις κινήσεις τριών διαρρηκτών, που έσπασαν το τζάμι της κεντρικής εισόδου καταστήματος εσωρούχων στο κέντρο της Λαμίας τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/7), κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το lamiareport.gr, λίγο πριν τις 05:00 οι τρεις άνδρες πλησιάζουν το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Καλύβα – Μαπκογιάννη στο ύψος της Ροζάκη Αγγελή. Αφού πρώτα ελέγχουν ότι δεν τους βλέπει κανείς, ο ένας σπάει με κλωτσιές το κάτω τζάμι της εισόδου.

Στη συνέχεια μπαίνει εντός του καταστήματος και με κάνει αυτοψία του χώρου. Έπειτα από περίπου ένα λεπτό βγαίνει από το κατάστημα και μαζί με τους άλλους δύο απομακρύνονται σαν να μηn συμβαίνει τίποτα, πιθανόν επειδή αντιλήφθηκαν μια παρέα παιδιών που ανέβαινε τη Ροζάκη Αγγελή.

Λαμία διάρρηξη

Στο βίντεο φαίνεται ότι φεύγουν με άδεια τα χέρια τους, όμως ακολούθησε νέα «καταδρομική έφοδος» κατά την οποία πήραν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Για το περιστατικό, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας ενημερώθηκε γύρω στις 6 το πρωί της ίδιας ημέρας από υπάλληλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων. Άνδρες της αστυνομίας, πήραν αποτυπώματα από τα πλαϊνά αλουμίνια όπου και ακούμπησαν οι δράστες οι οποίοι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν φορούσαν γάντια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ