Λαμία: Της είπαν πως ο γιος της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο και της άρπαξαν 13.500 ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε μία 66χρονη στην Λαμία. Επιτήδειος κατάφερε να της αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενικού της προσώπου σε θανατηφόρο τροχαίο.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής 18/8 η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη, καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της, της είπε ότι ο γιος της έχει εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί αυτός και να τραυματιστεί θανάσιμα ανήλικος με υπαιτιότητα εκείνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, της ο άγνωστος άνδρας ανέφερε πως απαιτούνταν χρήματα για την νομική βοήθεια του γιου της και με αυτόν τον τρόπο την έπεισε – δίνοντας οδηγίες από το τηλέφωνο – αρχικά να πραγματοποιήσει ανάληψη 13.500 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό και στη συνέχεια να μεταβεί σε χώρο στάθμευσης οχημάτων στο γενικό νοσοκομείο Λαμίας και να τοποθετήσει τα χρήματα σε συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να τα παραλάβει αυτός.

Αργότερα, όταν η 66χρονη συνομίλησε με τον γιο της, διαπίστωσε ότι δεν είχε εμπλακεί σε κάποιο τροχαίο ατύχημα και ότι η ίδια είχε πέσει θύμα απάτης. Αμέσως μετέβη στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Λαμίας, όπου υπέβαλε έγκληση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ