Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό 85χρονου – Σκυλάκι σώθηκε χάρη στους πυροσβέστες – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο με εκτροπή – ανατροπή οχήματος και εγκλωβισμού ενός ατόμου, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, το εν λόγω περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 17:15’ 10 στο δρόμο του Μπράλου λίγο πάνω από το ύψος της διασταύρωσης με το Μοναστήρι της Δαμάστας.

Όλα συνέβησαν, όταν αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη, εξετράπη της πορείας του, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και ανετράπη εντός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η οδηγός και ο 85χρονος συνεπιβάτης.

Η 45χρονη οδηγός, ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ για τον απεγκλωβισμό του 85χρονου, κλήθηκε η 7η ΕΜΑΚ. Στη συνέχεια, παραδόθηκε σε καλή κατάσταση από τους πυροσβέστες στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πέρα από τον 85χρονο, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε και το κατοικίδιο σκυλάκι που επέβαινε μαζί τους στο όχημα, το οποίο ήταν εμφανώς τρομαγμένο από την συντριβή.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον επικεφαλής της επιχείρησης απεγκλωβισμού, Επιπυραγό Ιωάννη Παπαμίχο, ο τετράποδος φίλος μας παραδόθηκε στην οδική βοήθεια για να τον φιλοξενήσει προσωρινά, ωσότου να μπορέσουν να το πάρουν οι ιδιοκτήτες του.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό από το σημείο στη Λαμία

Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ