Λαμία: Σκύλος έμεινε παγιδευμένος τρεις μέρες σε αυλάκι – Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

Τρεις ημέρες έμεινε εγκλωβισμένος σε τσιμενταύλακα σκύλος στην Λαμία, ο οποίος και σώθηκε χάρη στην επιμονή του ιδιοκτήτη του που δεν σταμάτησε να τον αναζητεί και σε πυροσβέστη που είχε τελειώσει τη βάρδια του και έσπευσε να βοηθήσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, το τετράποδο είχε χαθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες στο Αμούρι Λαμίας και ο ιδιοκτήτης του, Γιώργος Αλαμπάνος, ο οποίος είναι πυροσβέστης, προσπαθούσε να τον βρει, χωρίς ωστόσο να τον εντοπίζει μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Σκύλος έμεινε παγιδευμένος τρεις μέρες σε τσιμενταύλακα

Τελικά, ο σκύλος βρέθηκε στις 7 το πρωί περίπου σε ένα τσιμενταύλακα, ο οποίος τροφοδοτεί νερό τις καλλιέργειες. Για καλή του τύχη, ο ιδιοκτήτης του σκύλου άκουσε τις απελπισμένες φωνές του, ενώ φαινόταν εξαντλημένος και κινδύνευε η ζωή του.

Στη συνέχεια, ειδοποίησε το συνάδελφό του, Δημήτρη Πάνου, που μόλις είχε τελειώσει την υπηρεσία του και εκείνος πριν γυρίσει στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία μπόρεσε να ελευθερώσει τον σκύλο.

Σκύλος έμεινε παγιδευμένος τρεις μέρες σε τσιμενταύλακα

Σύμφωνα με το ίδιο τοπικό μέσο, ο τετράποδος φίλος παρά την κατάστασή του, ήταν χαρούμενος και έδειξε την ευγνωμοσύνη του απέναντι στους ανθρώπους που του έσωσαν την ζωή. Όσο για την υγεία του, η εξέταση από τον κτηνίατρο έδειξε μόνο ένα μικρό τραύμα στο λαιμό που δε θα αργήσει να αποκατασταθεί.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την διάσωση του σκύλου στη Λαμία

] Σκύλος έμεινε παγιδευμένος τρεις μέρες σε τσιμενταύλακαΣκύλος έμεινε παγιδευμένος τρεις μέρες σε τσιμενταύλακαΣκύλος έμεινε παγιδευμένος τρεις μέρες σε τσιμενταύλακα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ