Λαμία: Νταής οδηγός έριξε «κουτουλιά» σε δημοτικό αστυνομικό

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Λαμία κοντά στα δικαστήρια. Ένα βαν ήταν σταθμευμένο πάνω στη διάβαση πεζών της οδού Λεωσθένους.

Υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, βεβαίωσαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, lamiareport.gr, την παράβαση στις 19:10 ωστόσο το όχημα παρέμενε στο σημείο. Όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος είδε την κλήση, ζήτησε εξηγήσεις.

Μία ώρα αργότερα, όταν πλησίασε ξανά όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας και οι αστυνομικοί τού ζήτησαν  να απομακρύνει το βανάκι του, εκείνος φέρεται αρχικά να μίλησε άσχημα. Στην παρατήρηση του Δημοτικού Αστυνομικού ότι είναι διάβαση αναπήρων,  απάντησε επιθετικά: «Βλέπεις πουθενά εδώ γύρω να κυκλοφορεί κανένας ανάπηρος;».

Στη συνέχεια τον έπιασε από το μπουφάν και τού έριξε κουτουλιά, πριν τον απομακρύνουν άλλοι δύο δημοτικοί αστυνομικοί που ήταν επίσης σε περιπολία.

Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που συνόδευσαν τον «νταή» οδηγό έως το Αστυνομικό Μέγαρο, όπου και κρατήθηκε έως το πρωί της επόμενης ημέρας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και απλή σωματική βλάβη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ