Λαμία: Μεγάλος βράχος έπεσε στον δρόμο προς Λιμογάρδι

Ένας τεράστιος βράχος έπεσε την Τρίτη στον δρόμο για το Λιμογάρδι Λαμίας το μικρό χωριό στην Όθρυ, που υπάγεται στην Κοινότητα της Αγίας Παρασκευής.

Ευτυχώς την ώρα της κατολίσθησης δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο και δεν κινδύνευσε κανείς.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο βράχος αποκολλήθηκε από επικίνδυνο σημείο που μπορεί να μετατραπεί σε θανατηφόρα παγίδα για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Λαμία Βράχος

Λαμία Βράχος Λαμία Βράχος

Αράχωβα: Βράχος “καρφώθηκε” σε καπό αυτοκινήτου – Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες

Την Κυριακή, οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου στην Αράχωβα είχαν άγιο, καθώς, ξαφνικά, έπεσε ένας μεγάλος βράχος στο όχημά τους.

Όλα συνέβησαν στο μέσο της διαδρομής από την Αράχωβα προς το Λιβάδι, σε σημείο που υπάρχουν προστατευτικά, καθώς είναι γνωστός ο κίνδυνος κατολισθήσεων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, ένας βράχος ξεκόλλησε και έπεσε από μεγάλο ύψος στο οδόστρωμα. Μέρος του βράχου “προσγειώθηκε” στο καπό του αυτοκινήτου. Από τα κομμάτια του βράχου έσπασαν το παρμπρίζ και τα παράθυρα.

Κι όλα αυτά, ενώ το αμάξι ήταν εν κινήσει. Είναι θαύμα ότι δεν υπήρξε τραυματισμός.

Βράχος Αράχωβα

Μικρότερες υλικές ζημιές υπέστη άλλο ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσε. Στο όχημα επέβαινε παρέα με δύο ζευγάρια από την Αθήνα, που είχαν πάει εκδρομή στην Αράχωβα.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και η πυροσβεστική, ενώ μηχάνημα ΟΤΑ απομάκρυνε τα υπόλοιπα κομμάτια του βράχου από το οδόστρωμα.

Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας έκλεισε ο δρόμος προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ