Λαμία: Άγιο είχε οικογένεια που έπεσε με το αυτοκίνητο στον γκρεμό – Τους έσωσε το δέντρο

Άγιο είχε οικογένεια από τη Λαμία, η οποία επέβαινε σε αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε γκρεμό στο ύψος της διασταύρωσης του Μοναστηριού της Αγίας Άννας, στον δρόμο για τον Δομοκό.

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης λίγο πριν από τις 17:00. Από άγνωστη αιτία ο 53χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να σπάσει τις προστατευτικές μπάρες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, lamiareport.gr.

τροχαίο στη Λαμία
Αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό στη Λαμία

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν επίσης η σύζυγός του και η 13χρονη κόρη τους, ακολούθησε πορεία στο πρανές, φεύγοντας προς τον γκρεμό και διανύοντας περίπου 100 μέτρα με κλίση προς τα κάτω και πριν καρφωθεί σε δέντρο.

Η συγκεκριμένη πρόσκρουση αποδείχθηκε σωτήρια, καθώς σταμάτησε την πτώση τους. Το αμάξι δεν ανετράπη στην τρελή πορεία που ακολούθησε με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο χωρίς να φέρει τούμπες.

τροχαίο στη Λαμία

Ο 53χρονος παρά τον τραυματισμό του και την κλίση του εδάφους, σκαρφάλωσε περίπου 30 μέτρα και κατάφερε να βγει γρήγορα στον δρόμο ώστε να καλέσει βοήθεια.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Λαμίας και διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο βοήθησαν στη συνέχεια στον απεγκλωβισμό τόσο της γυναίκας όσο και του κοριτσιού και ολόκληρη  η οικογένεια μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ