Λαϊκό Λαχείο με σίγουρα κέρδη 5 ευρώ στην πεντάδα – Αύριο στις 19:00 η κλήρωση «Όλοι οι λήγοντες κερδίζουν»

ντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αυριανή κλήρωση «Όλοι οι λήγοντες κερδίζουν» του Λαϊκού Λαχείου, που θα μοιράσει σίγουρα κέρδη 5 ευρώ σε κάθε πεντάδα. Όλοι οι παίκτες δηλαδή, θα πάρουν πίσω τουλάχιστον το 50% των χρημάτων τους για κάθε πεντάδα, ακόμη και αν δεν πετύχουν τον πρώτο ή το δεύτερο νικηφόρο λήγοντα (+1), που κερδίζουν 20 και 10 ευρώ αντίστοιχα.

Οι λαχνοί του Λαϊκού Λαχείου διατίθενται από τα καταστήματα ΟΠΑΠ και τους λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στα έπαθλα που διεκδικούν οι παίκτες είναι οι 350.000 ευρώ του Τρίδυμου Λαχνού και το έπαθλο των 100.000 ευρώ που μοιράζει η 2η κλήρωση του παιχνιδιού.

Η αυριανή κλήρωση 22, όπως και όλες οι κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου, θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Παιχνίδι με ιστορία 80 ετών

Το Λαϊκό Λαχείο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1941 και εφέτος συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής. Πρόκειται για ένα διαχρονικό παιχνίδι, καθώς όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει στην καρδιά των παικτών, επισημαίνει ο κ. Αποστόλης Τσιάλας, ο οποίος είναι λαχειοπώλης και έχει ζήσει πολλές ευχάριστες στιγμές με το Λαϊκό Λαχείο.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.