Λαγονήσι: «Παρακαλούσαν να μην τους σκοτώσουν» – Όσα ανέφερε η μητέρα του 16χρονου που δέχθηκε την σφαίρα

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για το περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον μαθητών στο Λαγονήσι.

Οι Αρχές αναζητούν τα κίνητρα και εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας των σπιτιών της περιοχής. Η μητέρα του 16χρονου που δέχτηκε την σφαίρα στο πόδι, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του γιου της, αλλά και για το χρονικό του συμβάντος.

Όπως είπε τα δύο παιδιά επέστρεφαν από βόλτα. «Προσπερνάνε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, ακούν να ανοίγει η πόρτα και αμέσως μετά ο γιος μου νιώθει ένα τσούξιμο στο πόδι. Τους πυροβόλησε πισώπλατα» ανέφερε η μητέρα του 16χρονου που τραυματίστηκε εξηγώντας πως τα παιδιά σε κατάσταση σοκ «πέταξαν» τα τσαντάκια τους καθώς θεώρησαν αρχικά πως πρόκειται για ληστεία και στη συνέχεια έπεσαν στα γόνατα και παρακαλούσαν: «Μην μας σκοτώσετε».

«Τράβηξε τον γιο μου από τον ώμο και τον πήγαινε προς το αυτοκίνητο, ο γιος μου απώθησε το χέρι του και έτσι κατάφεραν και του διέφυγαν. Κρύφτηκαν σε ένα οικόπεδο, πίσω από έναν θάμνο. Ο ένας πήρε την αστυνομία και ο γιος μου πήρε εμάς και πήγαμε και τον πήραμε» εξήγησε η μητέρα του 16χρονου υποστηρίζοντας πως το παιδί της είδε ένα άτομο ωστόσο είναι σε σοκ και δεν έχει συγκρατήσει λεπτομέρειες.

«Το παιδί μου είδε έναν, δεν είδε δεύτερο. Εκτός αν υπήρχε και δεν τους είδε. Δεν θυμάται όμως τι φόραγε, αν είχαν καλυμμένο το πρόσωπο τους».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως οι γονείς δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιον λόγο έγινε αυτή η επίθεση. «Ούτε τους είπε κάτι, ούτε τίποτα. Τον προσπεράσανε και μετά πυροβόλησε» είπε. Για την κατάσταση υγείας του παιδιού της, ανέφερε:  «Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, δεν ακούμπησε το κόκαλο ή την κεντρική αρτηρία για να έχουμε τα χειρότερα. Μένουμε στο Λαγονήσι και ο μικρός δεν θέλει να ξαναγυρίσει πίσω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ