Κύστη κόκκυγος: Aνώδυνο τέλος με ραδιοσυχνότητες
Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε
Γράφει ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Περιστερίου – Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής
Ανώδυνο, γρήγορο και οριστικό τέλος στην κύστη κόκκυγος, η οποία ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, δίνουν πλέον οι χειρουργοί με τη χρήση Ραδιοσυχνοτήτων (RF) ! Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, διαρκεί μόλις 20 λεπτά και ο ασθενής μετά από μια ώρα επιστρέφει σπίτι του!
Η χρήση Ραδιοσυχνοτήτων( R-F) δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της κύστης κόκκυγος και απαλλάσσει τους ασθενείς εφ όρου ζωής από ένα ενοχλητικό πρόβλημα.
Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!
