Κύπρος: Παράκληση για τους δύο αγνοούμενους φοιτητές που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη

Παράκληση έγινε την Τετάρτη στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Αυγόρου για τους δύο αγνοούμενους φοιτητές που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη.

Εργοστάσιο πυροσβεστικών ελικοπτέρων Erickson στην Ελλάδα

Ο 23χρονος Κύπρος Παπαϊωάννου και η 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου αγνοούνται και οι δικοί τους άνθρωποι τους αναζητούν εναγωνίως.

Πλήθος πιστών έδωσαν το «παρών» στον Ιερό Ναό και προσευχήθηκαν για την τύχη τους.

Τραγωδία στα Τέμπη: Χωρίς μετρό σήμερα η Αθήνα

Παράκληση στην Κύπρο για τους αγνοούμενους στα Τέμπη

Ο Κύπρος Παπαϊωάννου, φοιτητής Νομικής  είναι γιος πολύτεκνου ιερέα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Λάρισα μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του για να ενημερωθούν για την τύχη του 23χρονου. Ο φοιτητής υπηρετεί ως ψάλτης στον συγκεκριμένο ναό και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινότητα Αυγόρου.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Τέμπη: Οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας

Με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οικείοι των δύο παιδιών αναρτούν φωτογραφίες και ζητούν από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να τους ενημερώσει.

Ο 23χρονος φορούσε τα ρούχα όπως στην πιο κάτω φωτογραφία που λήφθηκε προτού επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο και φορούσε χρυσό σταυρό και βέρα. Η φωτογραφία λήφθηκε χθες 28 Φεβρουαρίου έξω από το Σύνταγμα στην Αθήνα.

Οι γονείς του απευθύνουν έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την τύχη του να ενημερώσουν τις Αρχές ή να επικοινωνήσουν στον αριθμό 99235632 ή 99055340 ή 99615761 ή 00306942245592.

Τα ίχνη της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου, οδοντίατρου από την Πάφο αναζητεί ο πατέρας του φίλου του κοριτσιού, ο οποίος από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει τις Αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ