Κυπαρισσία: Έξαλλος ο δήμαρχος με την αστυνομία που “έκοψε” πανηγύρι – ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλος εμφανίστηκε ένας δήμαρχος στην Κυπαρισσία, καθώς η αστυνομία έβαλε τέλος σε πανηγύρι νωρίτερα απ’ όσο ήθελαν οι παριστάμενοι. “Εγώ δεν μασάω, ούτε τους υπολογίζω” ξέσπασε δημόσια ο δήμαρχος, που πήρε το μικρόφωνο και τα έβαλε με τις αστυνομικές Αρχές αλλά και τον ίδιο τον υπουργό για την πρόωρη λήξη του γλεντιού στο πανηγύρι, που έγινε στον δήμο Τριφυλίας την περασμένη εβδομάδα. 

Όπως ακούγεται να λέει, έκαναν παράπονα “κάποιοι που ήρθαν από την Αθήνα για διακοπές” επειδή άργησε να τελειώσει το πανηγύρι και κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν παρατήρηση, ο δήμαρχος εξοργίστηκε και ξέσπασε άγρια.

“Απ’ αυτά που γίνονται γύρω γύρω και ο κ. Θεοδωρικάκος που τους έχει και κάθονται μέσα. Μία εκδήλωση δημοτική που έγινε για τον κόσμο της Κυπαρισσίας να περάσει ωραία. Κάποιοι κύριοι που ήρθαν από την Αθήνα 10 μέρες να περάσουν διακοπές και όχι γι’ αυτούς τους καταστηματάρχες που διατηρούν τα μαγαζιά 12 μήνες τον χρόνο και πληρώνουν, μας πήραν να μας πουν να σταματήσουμε. Η αστυνομία. Έχουμε πολύ προστασία. Να το ακούσει και ο κ. Θεοδωρικάκος και το αστυνομικό τμήμα! Εγώ δεν μασάω, ούτε τους υπολογίζω!”, είπε ο δήμαρχος, υψώνοντας την φωνή του.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ