Κύκλωμα trafficking: Προφυλακιστέα η «Μαρίνα» – Εμπλέκεται και στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Στη φυλακή οδηγείται ένα ακόμη μέλος του κυκλώματος trafficking που εξάρθρωσε τις προηγούμενες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για μία 71χρονη, γνωστή και ως «Μαρίνα», που εκμίσθωνε οίκους ανοχής και φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για άλλες υποθέσεις.

της Άννας Κανδυλη

Μία από αυτές είναι της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία, ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος, εξέδιδε το παιδί και σε δικό της οίκο ανοχής.

Η 71χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογίας της στην ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται: της εγκληματικής οργάνωσης, της εμπορίας ανθρώπων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Όπως φέρεται να υποστήριξε, επί σειρά ετών εκμίσθωνε νόμιμα 5 οίκους ανοχής στην Αθήνα ενώ ισχυρίστηκε, ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να διαπράξει το αδίκημα της σωματεμπορίας, καθώς η ίδια έχει υπάρξει 50 χρόνια ιερόδουλη.

Από τους υπόλοιπους 9 που απολογήθηκαν σήμερα σε δύο Κολομβιανούς επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε ΑΤ και καταβολή χρηματικής εγγύησης 3.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι 7 αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν όρο.

Αύριο απολογείται ο τελευταίος από τους 22 συλληφθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα ο οποίος είναι ο σύντροφος της 71χρονης που κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ