Κύκλωμα ναρκωτικών: Βατραχάνθρωπος των ΟΥΚ ο λιμενικός – Είχε πιάσει τον σταυρό στα Θεοφάνια

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθούν την Τρίτη, οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών σε Αθήνα και Φθιώτιδα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο 47χρονος αξιωματικός του λιμενικού, ο οποίος φέρεται να είναι ο “εγκέφαλος” της οργάνωσης, σύμφωνα με το Mega.

Ο πρώην βατραχάνθρωπος της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας, ο λιμενικός φέρεται να πραγματοποιούσε διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 47χρονος λιμενικός είχε πιάσει τον σταυρό στα Θεοφάνια στη Στυλίδα και είχε κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γνώρισε και τον Απόστολο Γκλέτσο, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου βρίσκεται στη δικογραφία της υπόθεσης, ωστόσο, ο ίδιος διαψεύδει την οποιαδήποτε εμπλοκή του.

Κύκλωμα ναρκωτικών: Το προφίλ του 47χρονου λιμενικού

Ο 47χρονος που συνελήφθη είναι σημαιοφόρος του λιμενικού σώματος. Υπηρετούσε στη Φθιώτιδα και είχε αποσπαστεί στη Λέσβο ως Σύνδεσμος για την FRONTEX. Ήταν απόφοιτος του 125ου σχολείου Βατραχανθρώπων με πολλές διακρίσεις στο παρελθόν, δύτης και υπήρξε υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές, στην περιοχή όπου υπηρετούσε.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ