Κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς

Με αφορμή την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, αναφέρθηκε στο κύκλωμα μαστροπείας και εκβιασμών που φέρεται να δρα στη συμπρωτεύουσα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι από ένα τραγικό συμβάν, με τον άτυχο γυμναστή, ο οποίος μιλά για εκβιασμός, για φόνους, για ανθρώπους που έρχονται από Βουλγαρία και Κύπρο, για εκμετάλλευση ανηλίκων. Αυτά τα γεγονότα τα είχα καταγγείλει στις 24 Ιανουαρίου 2022 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Μετά από αυτόν τον άδικο θάνατο, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε. Εγώ, σκοπίμως, δεν παρέδωσα στις εισαγγελικές και διωκτικές αρχές το σύνολο των καταγγελιών που είχα, διότι προέκυψαν δύο ακόμη καταγγελίες από δύο πληροφοριοδότες, οι οποίοι αναφέρουν ονόματα, διευθύνσεις, καταστήματα, δομές, χρήματα» ανέφερε ο Νίκος Διαλυνάς.

Οι δύο γυναίκες – «αράχνες» και τα πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Και συνέχισε: «Μάλιστα φτάνουν στο σημείο να κατονομάσουν τον οικονομικό διευθυντή και λογιστή του κυκλώματος με πάρα πολλά στοιχεία. Επίσης δίνουν στοιχεία και ονοματεπώνυμα για τις δύο γυναίκες-“αράχνες” οι οποίες συγκεντρώνουν κορίτσια και αγόρια, και οργανώνουν τα πάρτι σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη τον χειμώνα και σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο το καλοκαίρι».

«Μιλούν για ονόματα και για τόνους κοκαΐνης κυρίως το καλοκαίρι και δίνουν απίστευτα στοιχεία. Έχουμε και εκβιασμούς. Επίσης αναφέρονται στις επαφές και στις γνωριμίες με γνωστούς καλλιτέχνες και πολιτικούς που ενεργοποίησαν όταν ξέσπασε το θέμα στο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με τη Γεωργία Μπίκα» πρόσθεσε.

Η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Αναφορικά την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε πως δεν μπορεί να έχει καμία σύνδεση με την υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή και επεσήμανε: «Η ανήλικη που αναφέρει στο ηλεκτρονικό του μήνυμα ο γυμναστής, είχε φύγει από το πάρτι ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο νοσοκομείο που ήταν άρρωστο το παιδί της».

Επίσης ο κ. Διαλυνάς, τόνισε πως «κατονομάζεται συγκεκριμένη υπηρεσία της αστυνομίας, η οποία συνδέεται το κύκλωμα αυτό. Κατονομάζονται και φωτογραφίζονται αστυνομικοί καθώς και οι ρόλοι που έχουν και εκτελούν μέχρι και σήμερα».

Ο γνωστός δικηγόρος επισήμανε πως τα στοιχεία αυτά, δεν θα τα καταθέσει μόνο στην αστυνομία αλλά θα κάνει αυτοπρόσωπη εμφάνιση στον υπουργό Προστασίας Πολίτη, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, έχοντας στα χέρια του τα στοιχεία που του εστάλησαν ηλεκτρονικά από δύο πληροφοριοδότες. «Ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους» κατέληξε ο κ. Διαλυνάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ