Κύκλωμα μαστροπείας: «Πιστεύω στην Δικαιοσύνη, δεν έχω πειράξει κανέναν» – Οι πρώτες δηλώσεις του 36χρονου που αφέθηκε ελεύθερος με όρους

«Πιστεύω στην Δικαιοσύνη» δηλώνει ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη για συμμετοχή στο κύκλωμα πορνείας ανήλικων κοριτσιών και τελικά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 36χρονος με νανισμό, δήλωσε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» ότι «είμαι ελεύθερος χωρίς εγγύηση. Πιστεύω στην Δικαιοσύνη. Ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, δεν έχω πειράξει κανέναν και τίποτα. Με ξέρει όλος ο κόσμος. Είμαι συγκινημένος που είμαι με τους δικούς μου ανθρώπους, θέλω να ξεκουραστώ».

Ο ίδιος έκανε λόγο για συκοφαντίες σε βάρος του και τόνισε πως δεν γνωρίζει πώς ενεπλάκη το όνομά του σε αυτή την υπόθεση.

Στην ίδια εκπομπή του Mega, μίλησαν και οι γονείς του 36χρονου. Ο πατέρας του τόνισε πως όλη η οικογένεια είναι αναστατωμένη με αυτά που έχουν γίνει. «Πίστευα ότι το παιδί μου είναι αθώο και το είδανε αυτό στην Δικαιοσύνη. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη». «Το παιδί το έχω κάνει με πόνο ψυχής και εγώ το ξέρω», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «η πρώτη δικαίωση ήρθε». «Αν ο Πέτρος είναι μαστροπός, να πάω να φουντάρω από την Ακρόπολη», υπογράμμισε ο πατέρας του 36χρονου.

Την πίστη της στην αθωότητα του γιου της, εξέφρασε και η μητέρα του 36χρονου.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση προφυλακίστηκε η 25χρονη φερόμενη ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (22/3) ο tatoo artist, μια 21χρονη κοπέλα και ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ