Κύκλωμα κοκαΐνης: Προφυλακιστέος ο σχεδιαστής μόδας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος σχεδιαστής μόδας, που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. Ο σχεδιαστής μόδας έπειτα από τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ωστόσο σήμερα αποφασίστηκε να οδηγηθεί στη φυλακή.

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται επίσης ένας πιλότος και ένας αλλοδαπός φωτογράφος, ο οποίος επίσης έχει ήδη προφυλακιστεί. Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, την Ανθούσα και το Μαρούσι, καθώς φέρονται να διακινούσαν την κοκαΐνη σε άτομα της “υψηλής κοινωνίας”.

Οι φερόμενοι ως δράστες πωλούσαν στους “επώνυμους” πελάτες τους το γραμμάριο από 70 έως 100 ευρώ. Στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή βρέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου στο Μαρούσι εντοπίστηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 5.855 ευρώ. Στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία πιστόλια το ένα κλεμμένο ήταν από αστυνομικό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Με πληροφορίες από ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ