Κύκλωμα κοκαΐνης έκανε τη μεγάλη ζωή

Κύκλωμα κοκαΐνης έκανε τη μεγάλη ζωή

Τρέμουν τις αποκαλύψεις επώνυμοι Αθηναίοι και γνωστά μοντέλα που αγόραζαν την επικίνδυνη ουσία MDMA, έπειτα από την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο συμμετείχε ένας ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας από τη Γερμανία, μια 40χρονη πρώην cheerleader και show woman, κι ένας παλιός γνώριμος της δίωξης, ο οποίος διέμενε σε πολυτελή βίλα με πισίνα στο Κεφαλάρι.

Σύμφωνα με την Espresso, οι διάσημοι πελάτες του κυκλώματος φοβούνται τα αποτελέσματα των αστυνομικών ερευνών στις τηλεφωνικές ατζέντες των μελών της σπείρας που αναμένεται να προκαλέσουν «σεισμό» στον χώρο του modeling και της high society.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κύκλωμα εισήγαγε από τη Γερμανία και την Ολλανδία, μεγάλες ποσότητες Ecstasy, τις οποίες διακινούσε σε κλαμπ στα οποία διασκεδάζει η νεολαία στο κέντρο της Αθήνας και στην παραλιακή.

Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα, ο επιχειρηματίας από τη Γερμανία, ο οποίος διατηρεί αλυσίδες εστιατορίων και καφέ franchising, ο 43χρονος που διέμενε στο Κεφαλάρι, η 40χρονη καλλονή, ένας Αλβανός διακινητής ναρκωτικών και δύο Έλληνες συνεργοί του.

Το κύκλωμα, με «αιχμή του δόρατος» τον Γερμανό υπήκοο ελληνικής καταγωγής, εισήγαγε στην χώρα μεγάλες ποσότητες κρυσταλλικής σκόνης MDMA, τις οποίες διακινούσε στα ακριβά στέκια της Αθήνας.

Στα κινητά τηλέφωνα της εκρηκτικής 40άρας και του 43χρονου αρχηγού του κυκλώματος βρέθηκαν τηλεφωνικοί αριθμοί επωνύμων Αθηναίων και γνωστών μοντέλων, καθώς και οι δύο είχαν στενές σχέσεις με αυτούς τους κύκλους.

Πηγή: ESPRESSO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ