Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι

Μποτιλιάρισμα επικρατεί σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας από νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, τα σημεία όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση είναι τα εξής: στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως Φιλαδέλφεια -έξοδος) από Αχαρνών έως ΚΤΕΛ, στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από Δυρραχίου έως Αχαρνών, στην Λ. Κηφισού (από Λ.Αθηνών έως Παραλιακή-κάθοδος) από Πειραιώς έως Παραλιακή, στη Μεσογείων (κάθοδος) από Κατεχάκη, στη Λ. Κηφισίας (άνοδος) από Κατεχάκη έως το ύψος της Φιλοθέης, στη Λ. Κηφισίας (κάθοδος) από πλατεία Πλατάνου έως το Δαχτυλίδι, στην Λ. Ηλιουπόλεως, στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) από Παλαιό αεροδρόμιο Ελληνικού έως Λ. Καλαμακίου και στη Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα) από το ύψος του ΣΕΦ έως το Δέλτα Φαλήρου.

*φωτογραφία αρχείου

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ