Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις παρελάσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις παρελάσεις

 

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των παρελάσεων που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821  προχωρά η Τροχαία.

Συγκεκριμένα, λόγω της Μαθητικής Παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στη Λ. Αμαλίας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, τη Δευτέρα 24 Μαρτίου και από ώρα 10.00΄ δε θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στους παρακάτω οδικούς άξονες:

Επίσης το παραπάνω χρονικό διάστημα θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω Οδούς, Λεωφόρους και Πλατείες κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

Ακόμη, λόγω της Στρατιωτικής Παρέλασης, που θα διεξαχθεί στη Λ. Αμαλίας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη την Τρίτη 25.03.2014 δε θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στους παρακάτω οδικούς άξονες, ως εξής:

· Από 06.00΄ ώρα έως πέρατος της Δοξολογίας στον Ι.Ν. Διον. Αρεοπαγίτου: