Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

 

Κλειστή θα είναι από αύριο στις 8 το πρωί έως τις 2 το απόγευμα της επόμενης ημέρας η ΠΑΘΕ, στο τμήμα της από τον κόμβο Κλειδιού Ημαθίας έως τον κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης Πιερίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης της αερογέφυρας του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Αιγινίου Πιερίας.

Κατά το παραπάνω διάστημα θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ανακοινώθηκαν από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και έχουν ως εξής:

Τα οχήματα που κινούνται προς Αθήνα θα εκτρέπονται αρχικά στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια μέσω του Α/Κ Κλειδίου Ημαθίας, στη συνεχεία θα εισέρχονται στην παλιά εθνική οδό Αλεξάνδρειας – Κατερίνης, μέσω του Α/Κ Νησελλίου, και θα εισέρχονται εκ νέου στην ΠΑΘΕ μέσω του Α/Κ Μεθώνης – Αγαθούπολης.

Αντίθετα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται αρχικά στην παλιά εθνική οδό Αλεξάνδρειας – Κατερίνης, μέσω του Α/Κ Μεθώνης – Αγαθούπολης, εν συνεχεία στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Νησελλίου και τέλος στην ΠΑΘΕ μέσω του Α/Κ Κλειδίου.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται προς τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ