Κτηνωδία στις Σέρρες: Σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα αδέσποτο σκύλο

Ένα αδέσποτο ζώο πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα άγνωστος, την Τρίτη (18/8), στη Νέα Μπάφρα του δήμου Αμφίπολης, στις Σέρρες.

Το άτυχο ζώο εντοπίστηκε από κατοίκους του χωριού νεκρό, και άμεσα ειδοποιήθηκε ο δήμος Αμφίπολης για την περισυλλογή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Infonews24, το άτυχο ζώο φέρεται να είχε επιτεθεί σε ένα κοριτσάκι τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί να της κάνουν ράμματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι κάτοικοι του χωριού είχαν ενημερώσει τη δημοτική αρχή για την επιθετικότητα του ζώου, ωστόσο δεν είχε γίνει τίποτα, με αποτέλεσμα να βρεθεί ένας θερμόαιμος, ο οποίος προχώρησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη, η οποία δεν τιμά κανέναν.

Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα άγνωστος/άγνωστοι είχαν ρίξει φόλες για να εξοντώσουν τον αδέσποτο σκύλο, ωστόσο το δηλητηριασμένο δόλωμα έφαγε ένα δεσποζόμενο ζώο, το οποίο κατέληξε.

Δεν είναι σίγουρο αν έχει γίνει καταγγελία και για τις δύο περιπτώσεις θανάτωσης ζώων, ωστόσο για την πρώτη περίπτωση η αστυνομία έχει ενημερωθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ