Κτηνωδία στην Ξάνθη: Βρήκαν νεκρά τέσσερα κουταβάκια – Σκληρές εικόνες

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας άνδρα στην Ξάνθη, ο οποίος εντόπισε τέσσερα νεκρά κουτάβια κι ακόμη ένα τραυματισμένο.

Το περιστατικό ανέδειξε η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης», την οποία ειδοποίησε ο νέος που βρήκε τα κουτάβια. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της αστυνομίας. Η φιλοζωική ομάδα για κτηνωδία και ζητά να βρεθούν οι ένοχοι του φρικτού εγκλήματος.

«Ντρέπομαι ειλικρινά! Ένας νεαρός περνώντας από την περιοχή ανάμεσα στα Κιμμέρια – Πηγάδια κοντά στην σιδηροδρομική γραμμή αντίκρυσε αυτό το θέαμα. Έτσι ακριβώς τα βρήκε, αν είναι δυνατόν! Το τραυματισμένο που κρατάει στα χέρια και άλλο ένα ζωντανό κανονίσαμε και τα μεταφέρει τώρα στο κτηνιατρείο του Γιώργου Ζαγκλιαβου. Έχει σοκαριστεί το παιδί που τα βρήκε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, δεν μπορεί να το πιστέψει. Έτσι ακριβώς τα βρήκες επιμένω να τον ρωτάω, ναι έτσι ακριβώς μου απαντάει! Αν είναι δυνατόν! Δεν υπάρχουν λόγια ,αυτό δεν είναι απλά έγκλημα!» αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» σε ανάρτησή της στο facebook.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ