ΚΤΕΛ: Η διέξοδος για να… γλιτώσουν τους ελέγχους στα διόδια

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το Πάσχα και στα ΚΤΕΛ ήδη παρατηρείται αυξημένη κίνηση. Άλλοι στέλνουν ή παραλαμβάνουν δέματα, άλλοι μετακινούνται δικαιολογημένα και κάποιοι προσπαθούν να γλιτώσουν τους ελέγχους της Τροχαίας. Βλέποντας “τρύπα” στη διαδικασία ελέγχου ελπίζουν πως θα καταφέρουν να το σκάσουν με το λεωφορείο, είτε χωρίς κανένα έγγραφο ανά χείρας, είτε ακόμη και με δικαιολογητικά “μαϊμού”. Επιβάτης δηλώνει στην κάμερα του STAR πως έχει μαζί του ιατρική βεβαίωση για πραγματοποίηση εξετάσεων στην Πάτρα. “Ήταν η μόνη λύση για να φύγουμε” δηλώνει. Ένας άλλος αναφέρει πως πρέπει να μεταβεί στο χωριό του γιατί θα κάνει η γιαγιά του το εμβόλιο την Τρίτη.

Οι οδηγοί λένε πως δεν μπορούν να ελέγξουν τους επιβάτες, καθώς αυτή είναι δουλειά της αστυνομίας. Υπάρχουν πάντως περιπτώσεις που σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε λεωφορεία στα διόδια, ορισμένοι αναγκάστηκαν να σταματήσουν το ταξίδι τους.

Την ίδια ώρα, το αδιαχώρητο αναμένεται να επικρατήσει και στις αποθήκες των ΚΤΕΛ όπου καταφθάνουν τα παραδοσιακά γιορτινά δώρα για το Πάσχα από το χωριό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ