Κρήτη – Ξεσπά μέσα από τη φυλακή η χήρα του καρδιολόγου στη Σητεία: Είμαι αθώα

Ξέσπασε μέσα από τη φυλακή η χήρα του καρδιολόγου που καταδικάστηκε σε ισόβια μαζί με τον φίλο της από τη Βουλγαρία για τη δολοφονία του συζύγου της στη Σητεία.

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση ο Βούλγαρος φίλος της ήταν εκείνος που έστησε δολοφονική ενέδρα στον γιατρό.

“Δεν γνώριζα ότι θα τον σκοτώσει” είπε η γυναίκα μιλώντας στο STAR.

“Είμαι αθώα, βεβαίως και είμαι αθώα. Η ζωή μου είναι μία κόλαση… Τι να σας πω. Το παιδί μου είναι έξω. Με έχουν συκοφαντήσει, με έχουν διαβάλει. Δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά που νιώθω. Με συκοφαντίες παρέσυραν το δικαστήριο και με χώρισαν από το παιδί. Ελπίζω η Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή να κάνει το σωστό. Ελπίζω να δικαιωθώ” ανέφερε η χήρα του καρδιολόγου μέσα από τη φυλακή.

Ο φίλος της χήρας και αστυνομικός στο επάγγελμα, στο πρωτόδικο δικαστήριο πήρε όλη την ευθύνη πάνω του. Ήταν εκείνος που τον πυροβόλησε τρεις φορές. Η γυναίκα βρέθηκε στη φυλακή, καθώς φέρεται να έχει δώσει χρήσιμες πληροφορίες στον φίλο της και εκτελεστή. Τραγικό πρόσωπο το μόλις επτά ετών παιδί του ζευγαριού. Το DNA πιστοποίησε ότι είναι του γιατρού.

“Το παιδί μου είναι μακριά, δεν το βλέπω και κάθε ημέρα πρέπει να του εξηγώ πού είμαι και πότε θα γυρίσω. Το είδα τελευταία φορά όσο με είχαν εδώ στις φυλακές Νεάπολης, δηλαδή από το καλοκαίρι. Κάθε ημέρα περιμένει να γυρίσω στο σπίτι. Με ρωτάει πότε θα επιστρέψω”, σημείωσε.

Σήμερα, Τετάρτη, στο Εφετείο τα μέτρα θα είναι δρακόντεια καθώς οι συγγενείς του καρδιολόγου κατηγορούν ευθέως τη νύφη τους για τη δολοφονία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ