Κρήτη: Θρήνος για το ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Οι συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Σοκαρά στην Κρήτη για το ζευγάρι που «έσβησε» στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr, το ανδρόγυνο το πρωί της Τετάρτης κινείτο με το αυτοκίνητό του στον επαρχιακό δρόμο του δήμου Αρχανών – Αστουρουσίων (στην περιοχή Αρμανώγεια) όταν – υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες – συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο αυτοκίνητο, ενώ αμέσως μετά ένα τρίτο αυτοκίνητο ενεπλάκη στο τροχαίο.

Το αποτέλεσμα ήταν το όχημα του 58χρονου Μανώλη και της 50χρονης Ευγενίας να ανατραπεί και να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια.

Κρήτη-τροχαίο

Δυνάμεις και άνδρες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν το άτυχο ζευγάρι το οποίο όμως είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στα υπόλοιπα οχήματα επέβαιναν, συνολικά, τρία άτομα τα οποία, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν.

Κρήτη- τροχαίο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση του θανάτου του ζευγαριού προκάλεσε σοκ στους συγγενείς τους αλλά και τους κατοίκους της περιοχής του Σοκαρά.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν βρίσκονται στη ζωή ενώ όλοι κάνουν λόγο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που βοηθούσε τους πάντες.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ