Κρήτη: Θλίψη για τον θάνατο του 19χρονου Γιώργου – Πώς έγινε το δυστύχημα

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στην Κρήτη, συγγενείς και φίλοι του 19χρονου Γιώργου, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Κυριακή σε τροχαίο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η κηδεία θα γίνει στις 16.00 στο Νέο Κοιμητήριο, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Η θλίψη ανείπωτη, για το τροχαίο δυστύχημα που το πρωί της Κυριακής, στην Πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο που στοίχισε τη ζωή αυτού του νέου αγοριού,

Ο 19χρονος ήταν γιος του δικηγόρου Μανώλη Φραγκιαδάκη, ενώ η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο Καπετανάκειο. Ήταν φοιτητής στο ΕΛΜΕΠΑ και σπούδαζε στο τμήμα λογιστικής.

Όπως έγινε γνωστό επέστρεφε από τη βόλτα του, ωστόσο έχασε τόσο άδικα την ζωή του σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης.

Κρήτη τροχαίο

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το ρολόι έδειχνε 6.30 το πρωί, όταν ο 19χρονος έβγαινε με τη μοτοσικλέτα του από την Κυρίλλου Λουκάρεως προς την Αγίου Μηνά.

Έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τον άτυχο φοιτητή.

Κρήτη τροχαίο

Τι έδειξε η αυτοψία των τροχονόμων για το τροχαίο

Το άψυχο σώμα του 19χρονου σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν βρέθηκε σε απόσταση περίπου έξι μέτρων από το αρχικό σημείο της πρόσκρουσης, ενώ η μηχανή σε απόσταση περίπου 20 μέτρων.

Αυτό που διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, από την αυτοψία των τροχονόμων ήταν ότι ο οδηγός της μηχανής δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο, αφού δεν εντοπίστηκαν ίχνη από φρενάρισμα στο οδόστρωμα.

Κρήτη τροχαίο

Μάλιστα ο άτυχος Γιώργος φέρεται σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, να μην είχε το δίπλωμα που απαιτείται.

Από την αστυνομία έχει ζητηθεί να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο άτυχος νέος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Γιώργος ήταν το 40ο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη, ενώ μόλις λίγες ώρες μετά, στη μακριά λίστα προστέθηκαν το βράδυ της Κυριακής, δύο ακόμη άτομα που έχασαν τη ζωή τους στα Χανιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ