Κρήτη – Συγκλονίζει η θεία του Ζαχαρία: Κλαίνε και θρηνούν – Το κακό έγινε μέσα σε δέκα λεπτά – ΒΙΝΤΕΟ

Το τελευταίο αντίο θα πουν το μεσημέρι στον μικρό Ζαχαρία που δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Το παιδί έπεσε μέσα σε βαρέλι με ασβεστόνερο το απόγευμα της Τετάρτης στο χωριό Λιγόρτυνος της Κρήτης και ενώ αρχικά θεωρήθηκε νεκρό, έπειτα από 2,5 ώρες περίπου εμφάνισε αδύναμο σφυγμό. Ο Ζαχαρίας νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή.

Η θεία του μικρού Ζαχαρία περιγράφει τις φρικτές στιγμές της τραγωδίας. “Μίλησα με τη γιαγιά του στις 11 το βράδυ και μου είπε ‘σβήνει το αγγελούδι μου, σβήνει το αστέρι μου’. Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα. Την πήρα στις 6 το πρωί και μου είπε ότι το χάσανε. Κλαίνε και θρηνούνε. Αυτό το πράγμα δεν το περίμενε κανένας”, είπε η θεία του άτυχου παιδιού μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Ήμουν εκεί τη μέρα που έγινε το κακό. Είχε έρθει από το σούπερ μάρκετ η μαμά τους και τα μωρά τα είχε κρατήσει η γιαγιά. Η μητέρα του πήρε το μωρό στην αγκαλιά μαζί με δύο τσάντες και είπε του Ζαχαρία να κάτσει με τη γιαγιά του και πως θα γύριζε να τον πάρει. Αυτό δεν ήθελε, έλεγε ‘σπίτι σπίτι’. Πήγαινε μπροστά ο Ζαχαρίας και πίσω η μαμά με το μωρό… Μπήκε μέσα να φτιάξει τα πράγματα και βγήκε έξω και είχε χάσει τον Ζαχαρία. Έψαξε εδώ και εκεί. Το είπε στους εργάτες και έρχεται ένας εργάτης και λέει ‘χάσαμε τον Ζαχαρία. Εδώ είναι;’. Του είπαμε όχι… Έγινε αυτό το πράγμα μέσα σε δέκα λεπτά”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ