Κρήτη: Στο νοσοκομείο 58χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια με κατσούνα

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος, ένας 58χρονος άνδρας, την περασμένη Τετάρτη, από χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στην Κρήτη. Ο 58χρονος  ξυλοκοπήθηκε άγρια από έναν 47χρονο από τον Προφήτη Ηλία.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ο 47χρονος είχε οικονομικές διαφορές με τον 58χρονο και για τον λόγο αυτό είχαν τηλεφωνηθεί νωρίτερα. Τελικά ο 47χρονος πήγε στο σπίτι του 58χρονου και τον … έσπασε στο ξύλο, χρησιμοποιώντας ποιμενική ράβδο, ενώ φεύγοντας πήρε και το αυτοκίνητο του παθόντα.

Ο 58χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου μάλιστα υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Στο περιστατικό ήταν κι άλλο ένα άτομο – ξάδελφος του θύτη, που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έμεινε αμέτοχος στον άγριο ξυλοδαρμό.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του 47χρονου στον Προφήτη Ηλία, ωστόσο ο ίδιος παραμένει άφαντος.

 

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google