Κρήτη: Στη φυλακή ο γιος που κυνηγούσε με μαχαίρι τους γονείς του – Βρήκαν καταφύγιο σε εκκλησία

Τρεις μήνες θα εκτίσει στη φυλακή ο 47χρονος που συνελήφθη στην Κρήτη για το βίαιο ξέσπασμα κατά των γονιών του, τους οποίους καταδίωκε με ένα μαχαίρι στο χέρι, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της το Cretalive.gr. Σε κατάσταση σοκ και τρόμου οι ηλικιωμένοι αναγκάστηκαν να κλειδαμπαρωθούν σε εκκλησία του χωριού τους για να γλιτώσουν από το ίδιο τους το παιδί.

Κρήτη: Ξεκινά αύριο η μεγαλύτερη αντισεισμική άσκηση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα – Τα σενάρια για σεισμό έως 7,2 Ρίχτερ

Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η αδερφή του 47χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Εχθές  Σάββατο (20/4)  δικάστηκε ενώ στην συνέχεια καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών.

«Έρχονται» μηνύματα του 112 στην Κρήτη για άσκηση σεισμού – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Να υπογραμμισθεί πως το  δικαστήριο αποφάσισε να μην ανασταλεί ένα μέρος της ποινής, ήτοι τρεις μήνες, και να εκτιθεί από τον 47χρονο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο 47χρονος το βράδυ της Πέμπτης (18/04), πήγε στο σπίτι των γονιών του, τους απείλησε με μαχαίρι και τους προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Κρήτη: Απόπειρα ανθρωποκτονίας για τα μάτια μιας γυναίκας – Έβγαλε όπλο έπειτα από άγριο καβγά

Οι γονείς, αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι, βρίσκοντας καταφύγιο σε μία κοντινή εκκλησία όπου πέρασαν το βράδυ τους.

Την αστυνομία, την ενημέρωσε την επόμενη ημέρα το πρωί η αδελφή του δράστη, ο οποίος συνελήφθη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ