Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός οδηγός μηχανής

Μεγαλώνει η λίστα των συνανθρώπων μας που χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο της Κρήτης. Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Πέραμα Ρεθύμνου, ένας μοτοσικλετιστής 34 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το μοιραίο συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 34χρονος. συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες με διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός με συνέπεια κατά τη μεταφορά του με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο να αφήσει την τελευταία του πνοή. Η Τροχαία Ρεθύμνου διεξάγει έρευνα αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, όλοι όσοι γνώριζαν τον άτυχο 34χρονο κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο νέο, εργατικό και χαμογελαστό. Κανείς από τους συγγενείς και τους φίλους δεν μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε λίγα λεπτά, ο άνθρωπός τους «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων.

Τροχαία στην Κρήτη-38 οι νεκροί στην άσφαλτο

Στους 38 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του 2022. Σύμφωνα με τα στοιχεία, 14 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, 6 στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, 17 στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και 1 στην Περιφερειακή Ενότητα του Λασιθίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ