Κρήτη: Η αστυνομία έκοψε πρόστιμο σε προσκυνητή για μάσκα – Έρανος και αντιδράσεις από πιστούς

Συνωστισμός, πρόστιμο για μάσκα και …έρανος των πιστών για να δώσουν τα χρήματα στο νεαρό που ήρθε “αντιμέτωπος” με τον έλεγχο της αστυνομίας, συνέθεσαν στο σκηνικό απόψε, στον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου στα Χανιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός που δεν φορούσε μάσκα, ενώ περπατούσε προς την εκκλησία. Οι αστυνομικοί, πέρα από την σύσταση του έκοψαν και το σχετικό πρόστιμο των 150 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είπε ότι η μητέρα του είναι άνεργη και ο ίδιος έχει τάμα ενώ προέτρεψε τους αστυνομικούς να ελέγξουν τον κόσμο που περπατούσε προς το Ναό του Αγίου Φανουρίου, χωρίς στη διαδρομή να φορούν τις μάσκες, αλλά μόνο με την άφιξή τους έξω από την εκκλησία.

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι που αντελήφθησαν το σκηνικό αντέδρασαν, ενώ έκαναν …έρανο για να συγκεντρώσουν τα χρήματα προκειμένου ο νεαρός να πληρώσει το σχετικό πρόστιμο. Μάλιστα, πολλοί που περπάτησαν μέχρι και 22 χιλιόμετρα για να προσκυνήσουν στον Άγιο Φανούριο, έλεγαν πως και οι ίδιοι φόρεσαν τις μάσκες μόλις πλησίασαν το ναό, όπου όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, υπήρξε μεγάλος συνωστισμός και μη τήρηση των αποστάσεων.

Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.