Κρήτη: Η ανατριχιαστική ανάρτηση του 19χρονου λίγο πριν σκοτωθεί στο τροχαίο

Στο πένθος βυθίστηκε ακόμη μια οικογένεια στην Κρήτη.

Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με δύο 18χρονους εξετράπη της πορείας του στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το Creta24.gr, τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγα λεπτά πριν χάσει τη ζωή του, ο 19χρονος “αποχαιρετούσε” το 2021 με μία ανατριχιαστική ανάρτηση στα social media.

«Χαρούμενο το νέο έτος! Ένα χρόνο πιο κοντά στο θάνατο» έγραψε χαρακτηριστικά και λίγες ώρες μετά “έσβησε” στην άσφαλτο.

Ο πατέρας του 19χρονου, ο οποίος είχε χθες την ονομαστική του εορτή, διατηρεί σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ρεθύμνου και ήταν από τους πρώτους, που έσπευσαν αμέσως στο σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα. Ο 19χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι δύο νεαροί που επίσης επέβαιναν στο όχημα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι, όπου εξακολουθούν να νοσηλεύονται χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ