Κρήτη: Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που πήγε να τη βοηθήσει

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του Ηρακλείου της Κρήτης με έναν αστυνομικό να καταλήγει στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από γυναίκα.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν το κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομίας ζήτησε από το περιπολικό της βάρδιας να μεταβεί στην περιοχή της Αλικαρνασσού καθώς μία γυναίκα βρίσκονταν στο οδόστρωμα και χρειάζονταν βοήθεια. Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν την γυναίκα ή οποία φαινόταν ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης και βρίσκονταν στην μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι αστυνομικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταβεί στο σημείο προκειμένου να μεταφέρει τη γυναίκα στο νοσοκομείο και οι ίδιοι προσπάθησαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Τότε η γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση δάγκωσε με μανία έναν από τους αστυνομικούς.

Το ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί για τη γυναίκα έφτασε στο σημείο όμως τελικά εκτός από εκείνη μετέφερε και τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ