Κρήτη: Έβαλε φωτιά στην επιχείρηση του κουμπάρου του για λόγους ανταγωνισμού

Ήταν ο “κολλητός” του από παιδιά, έγινε και κουμπάρος του, όμως σύμφωνα με το creta24.gr ο ανταγωνισμός “δηλητηρίασε” τη σκέψη του και κατηγορείται ότι ήταν ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά στην επιχείρηση του επιστήθιου φίλου του. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα σε χωριό της Μεσαράς στην Κρήτη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει υλικό από δύο κάμερες που δείχνουν το πρόσωπο του δράστη. Στα πλάνα, μάλιστα, ο κουμπάρος φαίνεται να βάζει φωτιά σε έναν κάδο και από τις φλόγες να καίγεται η τέντα του σούπερ μάρκετ-καφέ του φίλου του.

«Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φαίνεται να έρχεται, να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να φεύγει με ένα μηχανάκι και να πηγαίνει στο απέναντι καφέ που του ανήκει κι ενώ οι φλόγες έκαιγαν την τέντα», ανέφερε η ιδιοκτήτρια του σούπερ μάρκετ. «Ευτυχώς, ο άνδρας μου αντιλήφθηκε αμέσως τι συμβαίνει και πρόλαβε να ρίξει νερό πριν πάρουν φωτιά και εκραγούν έξι φιάλες υγραερίου που είχαμε σε κοντινή απόσταση», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Ο άντρας μου κάηκε στα χέρια στην προσπάθειά του αυτή, αλλά εάν είχαν πάρει φωτιά οι φιάλες θα είχαμε σκοτωθεί γιατί τα σπίτια μας είναι πάνω από το σούπερ μάρκετ».

Να σημειωθεί πως ο δράστης αναζητούνταν έπειτα από επείγον σήμα της Ααστυνομίας, ωστόσο δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου παρότι οι Αρχές τον βρήκαν στο τηλέφωνο και του είπαν να εμφανιστεί για να καταθέσει τι γνωρίζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ