Κρήτη: Επιστρέφει στο σπίτι του το αγοράκι που κατάπιε tuboflo

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 2,5 ετών αγοριού, που κατάπιε αποφρακτικό υγρό, στην Κρήτη. Φαίνεται ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του παιδιού στην θαλπωρή του σπιτιού του.

Χανιά: Αγωνία για παιδί 2,5 ετών που κατάπιε tuboflo

Το αγοράκι, που έχει βγει από τη ΜΕΘ εδώ και δύο μέρες, παραμένει για προληπτικούς λόγους στην Παιδιατρική Κλινική, απ’ όπου αναμένεται σύντομα να πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, «η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλή. Αύριο θα το ξαναδούν οι γιατροί και εφόσον όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά θα πάρει εξιτήριο».

Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες συνθήκες, και σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι γονείς του, το παιδί κατάπιε το αποφρακτικό υγρό και μεταφέρθηκε αρχικώς στο νοσοκομείο Χανίων, όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων.

Γρήγορα σταθεροποιήθηκε, ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν μόνο κάποιες επιφανειακές βλάβες, γεγονός που επέτρεψε την αποσωλήνωσή του και την έξοδό του από την εντατική το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ