Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένης από 26χρονο Πακιστανό μέσα στο σπίτι της

Τον τρόμο μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στη Γρα Λυγιά Ιεράπετρας, στην Κρήτη, έζησε την Πέμπτη 14/12 μία ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε στα καλά καθούμενα θύμα ξυλοδαρμού από αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη.

Ο 26χρονος Πακιστανικής υπηκοότητας, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στην χώρα μας, πιθανώς, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, υπό την επήρεια μέθης, γύρω στις 3 το μεσημέρι εισέβαλε στο σπίτι της 86χρονης γυναίκας, την έριξε στο πάτωμα και την χτύπησε, προκαλώντας της ευτυχώς ελαφρά τραύματα, πριν εξαφανιστεί.

Η γυναίκα, που προσπάθησε να αντισταθεί, φώναξε για βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας για τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα ο 26χρονος προσήχθη από τους αστυνομικούς που αξιοποίησαν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο είχαν καταγραφεί οι κινήσεις του.Ο 26χρονος αναγνωρίστηκε ως ο δράστης της επίθεσης από το θύμα.

Ήταν η δεύτερη φορά που μπούκαρε στο σπίτι της ηλικιωμένης

Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς είχε πάει στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας και νωρίτερα, στις 10 το πρωί της Πέμπτης. “Μπήκε και βγήκε”, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ οι ίδιες πηγές, χωρίς κατά την πρώτη του “εισβολή” να προκληθεί κάποιο παρατράγουδο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ