Σε κρίσιμη κατάσταση η 36χρονη έγκυος με κορονοϊό – “Φοβούνται και για το μωρό”

Η 36χρονη έγκυος με κορονοϊό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου με την αγωνία να κορυφώνεται. Σύμφωνα με τον σύζυγό της, επιπλέον εκφράζονται φόβοι και για το μωρό.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η γυναίκα που διανύει την 24η εβδομάδα κύησης, πριν από λίγες ημέρες νόσησε με κορονοϊό και έκτοτε η κατάστασή της άρχισε να επιβαρύνεται.

Τι είπε ο σύζυγός της 36χρονης εγκύου

Ο σύζυγος της 36χρονης μιλώντας στο “Live News” στο Mega ανέφερε: “Έχει βαριά πνευμονία. Φοβούνται και για το μωρό οι γιατροί. Σήμερα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο”. Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγός του εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ, όπου όπως υποστηρίζει κόλλησε κορονοϊό από ασυμπτωματικό συνάδελφό της.

“Στην αρχή είχε δέκατα και έβηχε συνέχεια. Την βάλανε στο νοσοκομείο και μετά την έστειλαν στο Ηράκλειο. Της γύρισε σε πνευμονία. Μιλήσαμε και μου λέει ότι είναι καλά. Αργότερα μου έστειλε μήνυμα ότι θα την ετοιμάσουν για την εντατική” πρόσθεσε. Η 36χρονη, όπως υπογράμμισε ο σύζυγός της, σκόπευε να εμβολιαστεί αφότου γεννήσει.

Τι ανακοίνωσε το νοσοκομείο για την 36χρονη έγκυο

Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η 36χρονη νοσηλευόταν στη μονάδα Covid και λόγω βαριάς αναπνευστικής ανεπάρκειας κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στη ΜΕΘ Covid, όπου διασωληνώθηκε και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να προκαλέσουν τοκετό, λόγω του ότι βρίσκεται στον έκτο μήνα της κύησης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ