Κρήτη: Αυτός είναι ο 44χρονος που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο – Πατέρας αστυνομικού το δεύτερο θύμα

Η είσοδος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ερευνάται εάν ήταν η αιτία για το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή δύο ατόμων στην περιοχή της Μεσαράς, στην Κρήτη στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Τραγωδία στην Κρήτη: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε o 80χρονος Nίκος Μαθιουδάκης, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά μία 76χρονη γυναίκα. Ο άτυχος ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν πατέρας αστυνομικού που υπηρετεί στο Ηράκλειο, ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου με συνοδηγό την 76χρονη και κινούνταν στο ρεύμα από Τυμπάκι προς την Αγία Γαλήνη.

Στο δεύτερο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, δηλαδή από Αγία Γαλήνη προς Τυμπάκι επέβαινε ο 44χρονος Γιώργος Μαρινάκης που σκοτώθηκε και είχε συνοδηγό μια 33χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά. Τα δύο αγροτικά οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Από την Αστυνομία ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως η λήψη αίματος  για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ ερευνάται εάν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Οι οδηγοί που έχασαν τη ζωή τους είχαν διπλώματα και άδειες κυκλοφορίας.

Ο 80χρονος καταγόταν από τον Πλάτανο Αμαρίου και ο 44χρονος από το Σπήλι Ρεθύμνου και σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε επιχείρηση στην περιοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ