Κραυγή απόγνωσης από δέκα οικογένειες που είναι αποκλεισμένες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία – ΦΩΤΟ

Κραυγή αγωνίας από δέκα οικογένειες που παραμένουν αποκλεισμένες από το χιόνι, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στην Πάρνηθα, κοντά στη Λίμνη Μπελέτσι, στην οδό Κάστορος, δέκα οικογένειες παρακαλούν εδώ και 3 ημέρες τις αρμόδιες υπηρεσίες της κοινότητας Αφιδνών, να ανοίξουν τον δρόμο από το χιόνι.Όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης του enikos.gr Κώστας Παληός, οι δέκα οικογένειες είναι αποκλεισμένες στη συγκεκριμένη περιοχή και δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους, καθώς το χιόνι φτάνει το μισό μέτρο. Υπάρχει μάλιστα και μία γυναίκα, που πρέπει να μεταβεί σε Κέντρο Υγείας για ακτινολογικό έλεγχο αφού χτύπησε στο ισχίο και δεν μπορεί γιατί ο δρόμος είναι κλειστός. Οι οικογένειες έχουν απευθυνθεί στην Κοινότητα Αφιδνών, που ανήκει στον δήμο Ωρωπού, για τον καθαρισμό του δρόμου, αλλά η απάντηση που πήραν είναι ότι «περιμένουν πετρέλαιο» για να λειτουργήσουν τα μηχανήματα. Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλε ο αναγνώστης του enikos.gr :

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ