Κουκάκι: Τι έγραψε στα social media o ιερέας που αναζητεί η Αστυνομία – ΦΩΤΟ

Την ώρα που οι Αρχές τον αναζητούν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ο ιερέας του Ναού Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι κάνει ανάρτησή στο Facebook, όπου εξισώνει το κλείσιμο των εκκλησιών με αυτό των νοσοκομείων και των φαρμακείων.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας μοιράστηκε με το διαδικτυακό «ποίμνιό» του την ανάρτηση ενός «διαδικτυακού» φίλου του, με τα λόγια του Μητροπολίτη Μόρφου στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων:

«Όταν ήλθε μέσα ο αστυνομικός, του είπα παιδί μου…διάλεξε..τι θέλεις να εφαρμόσεις. Τον νόμο του κράτους, η τον νόμο του Χριστού; Έμενα ο Χριστός αυτό μου λέει… Αυτόν που έρχεται κοντά μου, δεν θα τον βγάλω έξω… Αυτόν που θέλει να κοινωνήσει σώμα και αίμα Χριστού αφού πιστεύει ότι αυτό το σώμα είναι η ίδια η ζωή… όχι μόνο η πρόσκαιρος, αλλά και η αθάνατος ζωή που δεν έχει θάνατο, δεν έχει αρρώστια, το καλύτερο φάρμακο και γι’ αυτή την αρρώστια και για την επόμενη που έρχεται είναι το σώμα και το αίμα του Χριστού.

Τώρα, όταν κλείνουμε τις εκκλησίες και περιορίζουμε την Θεία Κοινωνία και φοβίζουμε τον κόσμο να έρχεται είναι σαν να κλείνουμε τα νοσοκομεία. Ως να κλείνουμε τα φαρμακεία. Άμα θέλουμε τρόποι υπάρχουν. Όπως βρήκαν τρόπους στην Ορθόδοξη Γεωργία. Και οι κανόνες υγιεινής να τηρούνται, αλλά και το σώμα και το αίμα που νικά τον θάνατο και την αρρώστια να προσφέρεται στους πιστούς. Είναι τα δικαιώματα των πιστών. Όπως έχουν δικαιώματα οι άθεοι έχουν δικαιώματα και οι πιστοί. Και αισθάνομαι ότι σήμερα τα δικαιώματα των πιστών καταπατούνται».

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.