Κουκάκι: Έρευνα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για ιερέα που φέρεται να κοινώνησε πιστούς στα κρυφά

Έρευνα για το περιστατικό που φέρεται να συνέβη σε εκκλησία στο Κουκάκι, με ιερέα να προσφέρει τη Θεία Μετάληψη σε πιστούς στα κρυφά, διενεργεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, σημειώνοντας πως θα προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας διακρίνεται ένας ιερέας να κοινωνεί πιστούς, από την πίσω πόρτα της εκκλησίας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην ανακοίνωση, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών σημειώνει πως “ερευνά όλο το περιστατικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στο Κουκάκι και θα προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες”. Υπενθυμίζει πως “οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους τους κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρέπει να τηρούνται απαρεγκλίτως” και καταλήγει με την επισήμανση πως “η Ιερά Σύνοδος ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες και όλες τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών της Πολιτείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοιού”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.