Κούγιας σε Νουλέζα: Δεν έχω υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα – Στο τέλος θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

Στη δήλωσή του συνηγόρου της 33χρονης, Βασίλη Νουλέζα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε ο δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας όντας προσκεκλημένος στο Mega. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος σε δήλωση του συνηγόρου της 33χρονης, ότι έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, ο κ. Κούγιας σημείωσε πως ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. «Ο καθένας έχει τη δική του προσωπική και νομική αξιοπρέπεια. Θα δούμε στο τέλος ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό», είπε και πρόσθεσε: «Λυπάμαι που θα αναγκαστώ στο τέλος να προσφύγω και εγώ στη Δικαιοσύνη».

Ο κ. Κούγιας, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Αναφέρθηκε εκ νέου στην πρόταση που δέχθηκε από επιχειρηματία για εξωδικαστικό συμβιβασμό και σημείωσε ότι μόλις ανέλαβε την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον συνήγορο της κατηγορουμένης με το οποίο του ζητούσε να συναντηθούν. «Μετά από λίγη ώρα με πήρε ένας επιχειρηματίας και μου είπε ‘σε πήρε ο τάδε δικηγόρος να συναντηθείτε και να συμφωνήσετε’. Αυτή είναι η έκφραση. Μου είπε ότι επιμένει σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι την επόμενη μέρα της επικοινωνίας, του ήρθε ένα μήνυμα το οποίο χαρακτήρισε «περίεργο». «Υπήρχε ενδιαφέρον όχι μόνο να γίνει συζήτηση αλλά να πραγματοποιηθεί και συμφωνία», υπογράμμισε.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης επικοινώνησε με τον συνάδελφό του, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα υπάρξει κανένας εξωδικαστικός συμβιβασμός. «Σε αυτήν την υπόθεση εξωδικαστικός συμβιβασμός δεν υπάρχει, και τον ρωτάω και γιατί έγινε αυτό το τηλέφωνο από τον επιχειρηματία. Μου είπε ότι αγνοούσε το τηλέφωνο που μου έκανε ο επιχειρηματίας», επισήμανε ο κ. Κούγιας.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ